QUI SOM?

De petits sempre tenim aquella il·lusió de fer coses i vendre-les a la gent per guanyar alguna moneda i emportar-te algun somriure dels clients. A mi, sempre m’havien dit que tenia idees de bomber perquè sempre m’embolicava amb activitats: muntar mercats amb l’escola, fer paradetes, fer braçalets, pintar pedres… Et vas fent gran, comences a treballar a botigues i te n’adones que t’encanta atendre la gent, aconsellar-la…!

Quan deixes de fer paradetes i comences la vida real mai tens temps de fer braçalets, però en segueixes fent per les amigues, per algun encàrrec, per empreses que volen tenir detalls amb els treballadors per Nadal, per aniversaris, per companyes de feina… I és aquí quan veus que la teva afició no la pots deixar de banda, que has de treure el temps d’on sigui i no deixar-la escapar.

Em dic Andrea, sóc infermera, apassionada de la meva feina i enamorada de Uaïa.

Uaïa va ser creada amb una amiga, la Judit, per poder posar un nom a la marca i seguir venent a més públic les nostres idees.

Uaïa significa cala amb un idioma de Sud Amèrica que està en perill d’extinció. Buscàvem una paraula que descrivís una cala per la seva calma i tranquil·litat, per la olor de mar i d’estiu i és que, les paradetes de braçalets es monten a l’estiu.

La Judit, creadora de moltes idees de Uaïa, va haver de deixar aquesta afició per falta de temps, però segur que algun dia tornarà amb les seves mil idees i màgia que hi aportava.

Durant un temps Uaïa ha estat aturat per canvis que dóna la vida, perquè deixes de costat la teva petita afició per dedicar-te a la teva passió, però sempre hi ha un moment en el que te n’adones que la teva petita afició és imprescindible.

I per això tornem a ser aquí! Amb la Marta tenim moltes coses en comú (inclús anàvem juntes a la guarderia). Ah! I ella també muntava paradetes de petita. A més, érem ben a prop, ella a Llançà i jo a Cadaqués.

La Marta és Llicenciada en Comunicació Audiovisual, amb molta passió per l’arquitectura, el disseny i les petites coses que es fan grans com Uaïa! Ara ella comença a formar part d’aquest projecte amb molta il·lusió i empenta per fer mil coses noves!

Així que… som tot orelles i esperem que us agradi!

Sense títolOTO.png